Vanliga frågor

och svaren på dessa

Kurser

Klicka på den kurs i vårt kursutbud som du är intresserad av, och klicka på anmälan knappen, nu ska kursen finnas tillgänglig på ditt konto, du kan anmäla dig till flera kurser samtidigt.
Kurserna har en maxtid att slutföra, även ett max antal platser. Detta för att de som går kursen skall ha möjlighet att få svar på sina frågor, eller hjälp om man fastnar av instruktören.
Kurser som du anmält dig till kommer fortsatt vara gratis även om kursen senare inte är det. Vi kommer alltid att erbjuda gratis kurser, men i vissa program eller kurser på mer avancerade nivåer kan det bli så att vi måste ta betalt för att täcka kostnader för instruktörer och teknik.
Du kan alltid kontakta oss och önska kurser, vi har just nu bara möjlighet att skapa kurser inom digital media, men önska går alltid!

Konto

Att registrera ett konto här är alltid gratis, se till att du registrerar dig med rätt uppgifter. Med ett konto kan du anmäla dig till våra kurser och ta del av information och tips.
Logga in på ditt konto, gå sedan vidare till "Min profil" där kan du ändra dina uppgifter.
Vill du av någon anledning ta bort ditt konto gör du det enklast genom att kontakta oss via epost.
Har du problem att logga in på ditt konto? Använd funktionen glömt lösenord. Skulle det inte fungera, skicka oss ett mail och förklara vad som är problemet.

Hittade du inte svaret på din fråga?